Кекс Арно лимонний
Кекс Арно лимонний
Незвична форма кексу, елегантний декор, лимонний смак, шоколадні дропси в середнині.
Тісто
0,500 кг | Лимонний кекс | |
0,175 кг | олія соняшникова | |
0,175 кг | яйця | |
0,075 кг | вода | |
0,093 кг | Фрешкіпер | |
0,200 кг | Шарлі Деко Дарк |
Покриття
0,100 кг | Сатіна Дарк* | |
0,010 кг | олія соняшникова |
Спосіб приготування
Тісто:
Змішати всі компоненти разом протягом 5 хв. на низькій швидкості плоским бітером. В кінці додати кондитерську глазур Шарлі Деко Дарк. Вилити тісто у форми по 0,800 кг.
Більше
Параметри випікання:
Подова піч: при температурі 140°C, протягом 100 хв.
Після випікання витягти з форми та перевернути до гори вверх, залишити до повного охолодження.
Покриття:
- Розтопити Сатіна Дарк до температури 36-40°C та нанести на охолоджений кекс (робоча температура глазурі 34-35°C.
- Для кольорового покриття: розтопити Сатіна Вайт до температури 36-40°C, додати барвник, розмішати та нанести на охолоджений кекс (робоча температура глазурі 34-35°C.
*Заість Сатіна Дарк можна використати Сатіна Вайт
Декор:
Верх виробу оздобити елементами декору з Сатіна Вайт у вигляді спіралей, пелюсток тощо. Можна додати дропси Шарлі Деко Дарк та в’ялену журавлину.
**Декор: Сатіна Дарк, Сатіна Вайт з водорозчинним барвником (100:0,3-0,5)