Рецептури Рецептури

Кекс Арно

Незвична форма, ніжний йогуртовий м'якіш та шоколадні дропси в середині. Простий декор, мінімальна класика.

Тісто

0,537 кг   Йогуртовий кекс
0,161 кг   олія соняшникова
0,161 кг   яйця
0,100 кг   вода
0,200 кг   Шарлі Декор Дарк

Декор

0,100 кг   Палетта Нейтральна
0,040 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

Змішати всі компоненти разом протягом 5 хв. на низькій швидкості плоским бітером. В кінці додати кондитерську глазур Шарлі Деко Дарк. Вилити тісто у форми по 0,800 кг.

Більше

Параметри випікання:

Подова піч: при температурі 140°C, протягом 100 хв.

Після випікання витягти з форми та перевернути до гори вверх, залишити до повного охолодження.

Декор:

Довести до кипіння Палетту Нейтральну з водою, щоб вона розтопилася та стала прозорою. Після чого нанести на охолоджений кекс розігріту Палетту Нейтральну (робоча температура 70-80°C.

Кекс Арно