Кекс Арно
Кекс Арно
Незвична форма, ніжний йогуртовий м'якіш та шоколадні дропси в середині. Простий декор, мінімальна класика.
Тісто
0,537 кг | Йогуртовий кекс | |
0,161 кг | олія соняшникова | |
0,161 кг | яйця | |
0,100 кг | вода | |
0,200 кг | Шарлі Декор Дарк |
Декор
0,100 кг | Палетта Нейтральна | |
0,040 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
Змішати всі компоненти разом протягом 5 хв. на низькій швидкості плоским бітером. В кінці додати кондитерську глазур Шарлі Деко Дарк. Вилити тісто у форми по 0,800 кг.
Більше
Параметри випікання:
Подова піч: при температурі 140°C, протягом 100 хв.
Після випікання витягти з форми та перевернути до гори вверх, залишити до повного охолодження.
Декор:
Довести до кипіння Палетту Нейтральну з водою, щоб вона розтопилася та стала прозорою. Після чого нанести на охолоджений кекс розігріту Палетту Нейтральну (робоча температура 70-80°C.