Рецептури Рецептури

Донатси Донателло

Бісквітні донатси з ніжним мілкопористим м'якішем, випечені в печі, а не смажені у фритюрі.

Тісто

0, 275 кг   яйця
0,160 кг   борошно пшеничне в/г
0,210 кг   цукор
0,055 кг   Біска Мульті Бейс
0,065 кг   вода

Декор

0,200 кг   Сатіна Вайт
0,010 кг   олія соняшникова

Спосіб приготування

Тісто:

Всі інгредієнти збити міксером протягом 7 хв. на високій швидкості. Відсадити у форми бісквітне тісто.

Параметри випікання:

Температура випікання 185-180˚С. Тривалість випікання 16-18 хв. Час випікання може змінюватись в залежності від маси виробів, температурного режиму та конструктивних особливостей печі.

Декор:

Готові випечені вироби декорувати. Для цього потрібно розтопити Сатіна Вайт до температури 36-40°C та змішати з олією. На охолоджений виріб нанести розтоплену глазур Сатіна Вайт (робоча температура 34-35°C). 

Більше

За бажанням глазур можна підфарбовувати барвником.

Донатси Донателло