Донатси Донателло
Донатси Донателло
Бісквітні донатси з ніжним мілкопористим м'якішем, випечені в печі, а не смажені у фритюрі.
Тісто
0, 275 кг | яйця | |
0,160 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,210 кг | цукор | |
0,055 кг | Біска Мульті Бейс | |
0,065 кг | вода |
Декор
0,200 кг | Сатіна Вайт | |
0,010 кг | олія соняшникова |
Спосіб приготування
Тісто:
Всі інгредієнти збити міксером протягом 7 хв. на високій швидкості. Відсадити у форми бісквітне тісто.
Параметри випікання:
Температура випікання 185-180˚С. Тривалість випікання 16-18 хв. Час випікання може змінюватись в залежності від маси виробів, температурного режиму та конструктивних особливостей печі.
Декор:
Готові випечені вироби декорувати. Для цього потрібно розтопити Сатіна Вайт до температури 36-40°C та змішати з олією. На охолоджений виріб нанести розтоплену глазур Сатіна Вайт (робоча температура 34-35°C).
Більше
За бажанням глазур можна підфарбовувати барвником.