Рецептури Рецептури

Донат ягідний йогурт

Кексовий донат зі смаком ягідного йогурту.

Тісто

1,130 кг   Йогуртовий кекс
0,339 кг   олія соняшникова
0,339 кг   яйця
0,339 кг   вода

Покриття

0,300 кг   Сатіна Вайт
0,300 кг   Чоколіна Бургунді зі смаком ягідного йогурту

Декор

0,025 кг   малина сублімована зернята

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі компоненти протягом 5 хв. на низькій швидкості плоским бітером до однорідної маси. 

Формування: тісто викласти у підготовлені силіконові форми для пончиків вагою 40 г. 

Параметри випікання:

Температура випікання 185°C. Тривалість випікання: 15-20 хв.

Покриття: розтопити глазур Сатіну Вайт до 40°C та з`єднати з Чоколіною Бургунді зі смаком ягідного йогурту до однорідної маси. Покрити вироби (робоча температура 35°C). Декорувати сублімованими ягодами. Охолодити.

Донат ягідний йогурт