Донат ягідний йогурт
Донат ягідний йогурт
Кексовий донат зі смаком ягідного йогурту.
Тісто
1,130 кг | Йогуртовий кекс | |
0,339 кг | олія соняшникова | |
0,339 кг | яйця | |
0,339 кг | вода |
Покриття
0,300 кг | Сатіна Вайт | |
0,300 кг | Чоколіна Бургунді зі смаком ягідного йогурту |
Декор
0,025 кг | малина сублімована зернята |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі компоненти протягом 5 хв. на низькій швидкості плоским бітером до однорідної маси.
Формування: тісто викласти у підготовлені силіконові форми для пончиків вагою 40 г.
Параметри випікання:
Температура випікання 185°C. Тривалість випікання: 15-20 хв.
Покриття: розтопити глазур Сатіну Вайт до 40°C та з`єднати з Чоколіною Бургунді зі смаком ягідного йогурту до однорідної маси. Покрити вироби (робоча температура 35°C). Декорувати сублімованими ягодами. Охолодити.