Рецептури Рецептури

Донат веганський зерновий

Кексоий донат без вмісту яєць та молока з зерновим наповненням, покритий темною помадкою та насінням.

Тісто

1,150 кг   Кекс Пісний Ванільний
0,201 кг   олія соняшникова
0,644 кг   вода
0,345 кг   Живі зерна Дарк

Покриття

0,450 кг   Сатіна Дарк
0,045 кг   олія соняшникова

Декор

0,100 кг   Сід Мікс

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі компоненти протягом 5 хв. на середній швидкості плоским бітером до однорідної маси. Додати Живі зерна Дарк та перемішати. 

Формування: тісто викласти у підготовлені силіконові форми для пончиків вагою 45 г. 

Параметри випікання:

Температура випікання 185°C. Тривалість випікання: 15-20 хв.

Покриття: розтопити глазур Сатіна Дарк до 40°C, додати олію (10 %). Перемішати до однорідної маси та покрити вироби (робоча температура 35°C). Декорувати Сід Міксом. Охолодити.

Донат веганський зерновий