Донат веганський шпинат-малина
Донат веганський шпинат-малина
Кексоий донат без вмісту яєць та молока, покритий білосніжною цукровою помадкою та малиною.
Тісто
1,200 кг | Кекс Пісний Ванільний | |
0,260 кг | олія соняшникова | |
0,400 кг | вода | |
0,400 кг | шпинат с/м |
Покриття
0,570 кг | Фондант | |
0,030 кг | вода |
Декор
0,025 кг | малина сублімована зернята |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі компоненти протягом 5 хв. на середній швидкості плоским бітером до однорідної маси. Додати розморожений, подрібнений шпинат та перемішати.
Формування: тісто викласти у підготовлені силіконові форми для пончиків вагою 45 г.
Параметри випікання:
Температура випікання 185°C. Тривалість випікання: 15-20 хв.
Покриття: розігріти Фондант з водою на водяній бані до 45°C (можна додати барвник) та покрити вироби (робоча температура 40-45°C). Декорувати сублімованими ягодами. Охолодити.