Рецептури Рецептури

Донат веганський шпинат-малина

Кексоий донат без вмісту яєць та молока, покритий білосніжною цукровою помадкою та малиною.

Тісто

1,200 кг   Кекс Пісний Ванільний
0,260 кг   олія соняшникова
0,400 кг   вода
0,400 кг   шпинат с/м

Покриття

0,570 кг   Фондант
0,030 кг   вода

Декор

0,025 кг   малина сублімована зернята

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі компоненти протягом 5 хв. на середній швидкості плоским бітером до однорідної маси. Додати розморожений, подрібнений шпинат та перемішати. 

Формування: тісто викласти у підготовлені силіконові форми для пончиків вагою 45 г. 

Параметри випікання: 

Температура випікання 185°C. Тривалість випікання: 15-20 хв.

Покриття: розігріти Фондант з водою на водяній бані до 45°C (можна додати барвник) та покрити вироби (робоча температура 40-45°C). Декорувати сублімованими ягодами. Охолодити.

Донат веганський шпинат-малина