Донат ванільний берег
Донат ванільний берег
Кексовий донат з ванільними нотками, покритий білим шоколадом.
Тісто
1,000 кг | Айворі Вельвет | |
0,400 кг | олія соняшникова | |
0,420 кг | яйця | |
0,230 кг | вода |
Покриття
0,300 кг | Сатіна Вайт | |
0,300 кг | Чоколіна Вайт шоколад |
Спосіб приготування
Тісто: збити всі компоненти протягом 5 хв. на середній швидкості плоским бітером до однорідної маси.
Формування: тісто викласти у підготовлені силіконові форми для пончиків вагою 40 г.
Параметри випікання:
Температура випікання 185°C. Тривалість випікання: 15-20 хв.
Покриття: розтопити глазур Сатіну Вайт до 40°C та з`єднати з Чоколіною Вайт шоколад до однорідної маси. Покрити вироби (робоча температура 35°C). Декорувати за бажанням. Охолодити.