Рецептури Рецептури

Донат ванільний берег

Кексовий донат з ванільними нотками, покритий білим шоколадом.

Тісто

1,000 кг   Айворі Вельвет
0,400 кг   олія соняшникова
0,420 кг   яйця
0,230 кг   вода

Покриття

0,300 кг   Сатіна Вайт
0,300 кг   Чоколіна Вайт шоколад

Спосіб приготування

Тісто: збити всі компоненти протягом 5 хв. на середній швидкості плоским бітером до однорідної маси. 

Формування: тісто викласти у підготовлені силіконові форми для пончиків вагою 40 г. 

Параметри випікання: 

Температура випікання 185°C. Тривалість випікання: 15-20 хв.

Покриття: розтопити глазур Сатіну Вайт до 40°C та з`єднати з Чоколіною Вайт шоколад до однорідної маси. Покрити вироби (робоча температура 35°C). Декорувати за бажанням. Охолодити.

Донат ванільний берег