Донат шоколадно-банановий
Донат шоколадно-банановий
Кексовий шоколадний донат, покритий помадкою з банановим смаком.
Тісто
1,140 кг | Шоколадний кекс | |
0,570 кг | олія соняшникова | |
0,570 кг | яйця |
Покриття
0,600 кг | Діп банановий |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі компоненти протягом 5 хв. на низькій швидкості плоским бітером до однорідної маси.
Формування: тісто викласти у підготовлені силіконові форми для пончиків вагою 45 г.
Параметри випікання:
Температура випікання 185°C. Тривалість випікання: 15-20 хв.
Покриття: розігріти Діп банановий до 40°C. Покрити вироби (робоча температура 35°C). Декорувати за бажанням. Охолодити.