Донат мускатний
Донат мускатний
Кексовий донат з пряними нотками, покритий молочним шоколадом.
Тісто
1,200 кг | Мускатний кекс | |
0,360 кг | олія соняшникова | |
0,360 кг | яйця | |
0,360 кг | вода |
Покриття
0,450 кг | Сатіна Мілк | |
0,045 кг | олія соняшникова |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі компоненти протягом 5 хв. на низькій швидкості плоским бітером до однорідної маси.
Формування: тісто викласти у підготовлені силіконові форми для пончиків вагою 45 г.
Параметри випікання:
Температура випікання 185°C. Тривалість випікання: 15-20 хв.
Покриття: розтопити глазур Сатіну Мілк до 40°C, додати олію (10 %). Перемішати до однорідної маси та покрити вироби (робоча температура 35°C). Декорувати за бажанням. Охолодити.