Рецептури Рецептури

Донат мускатний

Кексовий донат з пряними нотками, покритий молочним шоколадом.

Тісто

1,200 кг   Мускатний кекс
0,360 кг   олія соняшникова
0,360 кг   яйця
0,360 кг   вода

Покриття

0,450 кг   Сатіна Мілк
0,045 кг   олія соняшникова

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі компоненти протягом 5 хв. на низькій швидкості плоским бітером до однорідної маси. 

Формування: тісто викласти у підготовлені силіконові форми для пончиків вагою 45 г. 

Параметри випікання:

Температура випікання 185°C. Тривалість випікання: 15-20 хв.

Покриття: розтопити глазур Сатіну Мілк до 40°C, додати олію (10 %). Перемішати до однорідної маси та покрити вироби (робоча температура 35°C). Декорувати за бажанням. Охолодити.

Донат мускатний