Рецептури Рецептури

Донат молочний шлях

Ніжний бісквітний донат, покритий білим шоколадом.

Тісто

0,500 кг   яйця
0,450 кг   олія соняшникова
0,145 кг   Фрешкіпер
0,430 кг   цукор
0,450 кг   борошно пшеничне в/г
0,036 кг   сухе молоко 1,5%
0,090 кг   Біска Мульті Бейс
0,004 кг   сорбат калію
0,002 кг   ванілін

Покриття

0,450 кг   Сатіна Вайт
0,045 кг   олія соняшникова

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі компоненти протягом 5 хв. на середній швидкості плоским бітером до однорідної маси. 

Формування: тісто викласти у підготовлені силіконові форми для пончиків вагою 40 г. 

Параметри випікання:

Температура випікання 185°C. Тривалість випікання: 15-20 хв.

Покриття: розтопити глазур Сатіну Вайт до 40°C, додати олію (10 %). Перемішати до однорідної маси та покрити вироби (робоча температура 35°C). Аналогічно можна розтопити Сатіну Вайт чи Сатіну Дарк та додати олію (робоча температура 35°C). Покриті донатси декорувати за бажанням. Охолодити.

Донат молочний шлях