Донат молочний шлях
Донат молочний шлях
Ніжний бісквітний донат, покритий білим шоколадом.
Тісто
0,500 кг | яйця | |
0,450 кг | олія соняшникова | |
0,145 кг | Фрешкіпер | |
0,430 кг | цукор | |
0,450 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,036 кг | сухе молоко 1,5% | |
0,090 кг | Біска Мульті Бейс | |
0,004 кг | сорбат калію | |
0,002 кг | ванілін |
Покриття
0,450 кг | Сатіна Вайт | |
0,045 кг | олія соняшникова |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі компоненти протягом 5 хв. на середній швидкості плоским бітером до однорідної маси.
Формування: тісто викласти у підготовлені силіконові форми для пончиків вагою 40 г.
Параметри випікання:
Температура випікання 185°C. Тривалість випікання: 15-20 хв.
Покриття: розтопити глазур Сатіну Вайт до 40°C, додати олію (10 %). Перемішати до однорідної маси та покрити вироби (робоча температура 35°C). Аналогічно можна розтопити Сатіну Вайт чи Сатіну Дарк та додати олію (робоча температура 35°C). Покриті донатси декорувати за бажанням. Охолодити.