Рецептури Рецептури

Донат макове поле

Кексовий донат з вкрапленнями маку, покритий тонким прошарком білого шоколаду.

Тісто

1,120 кг   Кекс маковий
0,448 кг   олія соняшникова
0,504 кг   яйця

Покриття

0,300 кг   Сатіна Вайт
0,300 кг   Чоколіна Вайт шоколад

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі компоненти протягом 5 хв. на низькій швидкості плоским бітером до однорідної маси. 

Формування: тісто викласти у підготовлені силіконові форми для пончиків вагою 40 г. 

Параметри випікання:

Температура випікання 185°C. Тривалість випікання: 15-20 хв.

Покриття: розтопити глазур Сатіну Вайт до 40°C та з`єднати з Чоколіною Вайт шоколад до однорідної маси. Покрити вироби (робоча температура 35°C). Декорувати за бажанням. Охолодити.

Донат макове поле