Донат Дабл Чоко
Донат Дабл Чоко
Кексовий шоколадний донат з шоколадними дропсами в середині, покритий хрусткою темною глазур'ю.
Тісто
1,700 кг | Кекс Дабл Чоко | |
0,221 кг | олія соняшникова | |
0,340 кг | яйця | |
0,340 кг | вода |
Покриття
0,450 кг | Сатіна Зефір | |
0,045 кг | олія соняшникова |
Декор
0,150 кг | Шарлі Деко Дарк |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі компоненти протягом 5 хв. на низькій швидкості плоским бітером до однорідної маси.
Формування: тісто викласти у підготовлені силіконові форми для пончиків вагою 50 г.
Параметри випікання:
Температура випікання 185°C. Тривалість випікання: 15-20 хв.
Покриття: розтопити глазур Сатіна Зефір до 40°C, додати олію (10 %). Перемішати до однорідної маси та покрити вироби (робоча температура 35°C). Декорувати Шарлі Деко Дарк. Охолодити.