Рецептури Рецептури

Донат Дабл Чоко

Кексовий шоколадний донат з шоколадними дропсами в середині, покритий хрусткою темною глазур'ю.

Тісто

1,700 кг   Кекс Дабл Чоко
0,221 кг   олія соняшникова
0,340 кг   яйця
0,340 кг   вода

Покриття

0,450 кг   Сатіна Зефір
0,045 кг   олія соняшникова

Декор

0,150 кг   Шарлі Деко Дарк

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі компоненти протягом 5 хв. на низькій швидкості плоским бітером до однорідної маси.

Формування: тісто викласти у підготовлені силіконові форми для пончиків вагою 50 г. 

Параметри випікання:

Температура випікання 185°C. Тривалість випікання: 15-20 хв.

Покриття: розтопити глазур Сатіна Зефір до 40°C, додати олію (10 %). Перемішати до однорідної маси та покрити вироби (робоча температура 35°C). Декорувати Шарлі Деко Дарк. Охолодити.

Донат Дабл Чоко