Рецептури Рецептури

Донат Чоко бомб

Кексовий донат з соковитою структурою та приємним смаком чорного шоколаду, покритий шоколадно-фундучною помадкою.

Тісто

1,140 кг   Блек Вельвет
0,228 кг   олія соняшникова
0,456 кг   яйця
0,456 кг   вода

Покриття

0,300 кг   Сатіна Мілк
0,300 кг   Маестро чоко-фундук

Спосіб приготування

Тісто: збити всі компоненти протягом 5 хв. на середній швидкості плоским бітером до однорідної маси. 

Формування: тісто викласти у підготовлені силіконові форми для пончиків вагою 45 г. 

Параметри випікання:

Температура випікання 185°C. Тривалість випікання: 15-20 хв.

Покриття: розтопити глазур Сатіну Вайт до 40°C та з`єднати з Маестро чоко-фундук до однорідної маси. Покрити вироби (робоча температура 35°C). Декорувати за бажанням. Охолодити.

Донат Чоко бомб