Кекс Айворі Вельвет
Кекс Айворі Вельвет
Ніжний аромат та волога структура кексу Айворі Вельвет - це ідеальний вибір любителів класичних смаків з ванільними нотами та чудовий спосіб вразити тих, хто не очікує скуштувати таку вражаюче витончену текстуру.
Тісто
1,000 кг | Айворі Вельвет | |
0,400 кг | олія соняшникова | |
0,420 кг | яйця | |
0,230 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
збити всі рецептурні компоненти на середній швидкості протягом 5 хв. за допомогою плоского бітера до однородної консистенції.
Параметри випікання:
Подова піч: 180°C.
Ротаційна піч: 160-170°C.
Тривалість випікання: 50-60 хв.