Турецький бублик Сіміт
Турецький бублик Сіміт
Смачні бублики до сніданку та перекусів. Смакуюють як з маслом, медом або варенням, так і сиром і томатами.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,050 кг | Крафен 20 | |
0,050 кг | дріжджі пресовані | |
0,180 кг | цукор | |
0,100 кг | маргарин | |
0,100 кг | яйця | |
0,010 кг | сіль | |
0,002 кг | ванілін | |
0,360 кг | вода |
Покриття
0,040 кг | мед | |
0,100 кг | вода |
Декор
0,160 кг | кунжут |
Спосіб приготування
Тісто:
змішати всі інгредієнти згідно рецептури та замісити тісто 5 хв. на першій швидкості та 5 хв. на другій швидкості тістоміса до добре вимішеного тіста. Температура тіста 27-28°С. Тривалість попереднього вистоювання 20-25 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на заготовки вагою 0,180 кг, округлити та дати відлежатись 5 хв. для кращого формування. Сформований бублик занурити в медовий сироп, декорувати кунжутом та викласти на листи. Кінцеве вистоювання проводити при температурі 34-36°С та відносній вологості 75% протягом 50-60 хв.
Параметри випікання:
температура випікання 180°С, тривалість випікання 10-15 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки).