Окрайці чорна перлина
Окрайці чорна перлина
Темні окрайці з самобутньою смако-ароматикою на основі сиропу з чорноплідної горобини та чорної патоки.
Тісто
70,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
30,000 кг | борошно житнє обдирне | |
2,000 кг | сіль | |
3,000 кг | дріжджі пресовані | |
8,000 кг | олія соняшникова | |
25,000 кг | ЛЕКВАР Чорна перлина | |
1,000 кг | Нордікс Супер Нью | |
1,000 кг | Альфа Бейс | |
6,000 кг | Браун Нектар | |
3,000 кг | Гамма Фреш | |
0,350 кг | Пропацет | |
52,000 кг | вода |
Декор
1,500 кг | пшеничні висівки |
Спосіб приготування
Тісто: загальний заміс тіста: 5 хв. на першій швидкості та 6-8 хв. на другій швидкості тістоміса. Температура тіста 24-26°С. Вологість тіста 40,8%. Бродіння тіста 30-40 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення.
Розкатати тісто товщиною 8-10 мм, розмір заготовки 12х8 см, вага тістової заготовки 0,077-0,080 кг. Покласти на листи.
Кінцеве вистоювання 35-50 хв. при температурі 34-35°С та відносній вологості 70%. Перед випіканням посипати висівками.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 245-255°С. Тривалість випікання 6-8 хв., з парозволоженням на початку випікання. Час випікання може змінюватись в залежності від маси тістової заготовки, температурного режиму та конструктивних особливостей печі.