Рецептури Рецептури

Окрайці чорна перлина

Темні окрайці з самобутньою смако-ароматикою на основі сиропу з чорноплідної горобини та чорної патоки.

Тісто

70,000 кг   борошно пшеничне в/г
30,000 кг   борошно житнє обдирне
2,000 кг   сіль
3,000 кг   дріжджі пресовані
8,000 кг   олія соняшникова
25,000 кг   ЛЕКВАР Чорна перлина
1,000 кг   Нордікс Супер Нью
1,000 кг   Альфа Бейс
6,000 кг   Браун Нектар
3,000 кг   Гамма Фреш
0,350 кг   Пропацет
52,000 кг   вода

Декор

1,500 кг   пшеничні висівки

Спосіб приготування

Тісто: загальний заміс тіста: 5 хв. на першій швидкості та 6-8 хв. на другій швидкості тістоміса. Температура тіста 24-26°С. Вологість тіста 40,8%. Бродіння тіста 30-40 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення.

Розкатати тісто товщиною 8-10 мм, розмір заготовки 12х8 см, вага тістової заготовки 0,077-0,080 кг. Покласти на листи.

Кінцеве вистоювання 35-50 хв. при температурі 34-35°С та відносній вологості 70%. Перед випіканням посипати висівками.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: температура випікання 245-255°С. Тривалість випікання 6-8 хв., з парозволоженням на початку випікання. Час випікання може змінюватись в залежності від маси тістової заготовки, температурного режиму та конструктивних особливостей печі.

Окрайці чорна перлина