Хлібці Фінські
Хлібці Фінські
Темні хлібці з супер зерновим наповненням.
Тісто
0,500 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,500 кг | борошно житнє обдирне | |
0,500 кг | Живі зерна Дарк | |
0,010 кг | Рута Рай | |
0,100 кг | картопляні пластівці | |
0,020 кг | сіль | |
0,030 кг | дріжджі пресовані | |
0,550 кг | вода |
Декор
0,150 кг | Сідмікс |
Спосіб приготування
Тісто:
Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури. Температура тіста 27-28°С. Тривалість попереднього вистоювання 30 хв. (в умовах цеху, уникаючи завітрення). Розкатати тісто товщиною 0,8-1,0 см та декорувати посипкою Сідмікс та покласти на деко. Остаточне вистоювання проводити при температурі 34-36°С протягом 50-60 хв.
Більше
Параметри випікання:
Подова піч: 230-210°C
Тривалість випікання: 10 хв.
Ротаційна піч: 220-200°C
Тривалість випікання: 8-9 хв.