Рецептури Рецептури

Фокача Аморе

Глибокий, насичений смак, крупнопористий м'якіш, хрустка та запашна шкоринка.

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,020 кг   дріжджі пресовані
0,020 кг   сіль
0,003 кг   Італійські трави
0,800 кг   вода
0,150 кг   Аморе Меланж Віт

Наповнювач*

0,150 кг   маслини

Спосіб приготування

Тісто:

Змішати всі інгредієнти разом та добре вимісити тісто на 1 шв. (4 хв.) – 2 шв. (7-8 хв). Воду в заміс додаєм в кілька етапів для кращого забезпечення водопоглинання. В кінці замісу додати маслини. Температура тіста 25-27°C. Бродіння в потоці 60-90 хв. Поділити тісто на шматки вагою 350 г. Злегка заокруглити тісто. Попереднє вистоювання 20 хв. Відформувати тісто у формі лаваша та викласти на листи для випікання. Кінцеве вистоювання 30-40 хв. перед випіканням змастити водно-жировою емульсією (співвідношення вода:оливкова олія 1:1, додати трохи солі та за бажанням суміш італійських трав). 

Більше

Параметри випікання:

Випікати з подачею пару.

Температура випікання 230-210°C. Час випікання 15-20 хв.

Фокача Аморе