Фокача Аморе
Фокача Аморе
Глибокий, насичений смак, крупнопористий м'якіш, хрустка та запашна шкоринка.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,020 кг | дріжджі пресовані | |
0,020 кг | сіль | |
0,003 кг | Італійські трави | |
0,800 кг | вода | |
0,150 кг | Аморе Меланж Віт |
Наповнювач*
0,150 кг | маслини |
Спосіб приготування
Тісто:
Змішати всі інгредієнти разом та добре вимісити тісто на 1 шв. (4 хв.) – 2 шв. (7-8 хв). Воду в заміс додаєм в кілька етапів для кращого забезпечення водопоглинання. В кінці замісу додати маслини. Температура тіста 25-27°C. Бродіння в потоці 60-90 хв. Поділити тісто на шматки вагою 350 г. Злегка заокруглити тісто. Попереднє вистоювання 20 хв. Відформувати тісто у формі лаваша та викласти на листи для випікання. Кінцеве вистоювання 30-40 хв. перед випіканням змастити водно-жировою емульсією (співвідношення вода:оливкова олія 1:1, додати трохи солі та за бажанням суміш італійських трав).
Більше
Параметри випікання:
Випікати з подачею пару.
Температура випікання 230-210°C. Час випікання 15-20 хв.