Рецептури Рецептури

Булочка Кернеброт

Булочка для сендвічу із хрумкою шкоринкою, темним та приємним на смак м’якушем із вмістом зерен та злаків.

Тісто

0,900 кг   борошно пшеничне в/г
0,100 кг   Паноплюс Кернеброт
0,005 кг   Гамма Супер
0.025 кг   дріжджі пресовані
0,040 кг   цукор
0,030 кг   маргарин
0,015 кг   сіль
0,500 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури. Температура тіста 26-27°С. Тривалість попереднього вистоювання 15-20 хв. (в умовах цеху, уникаючи звітрення). Тісто поділити на шматки, бажаної ваги, заокруглити і покласти ще на 5 хв., уникаючи звітрення. Після чого розкачати в джут тістову заготовку та відформувати у кільце. Остаточне вистоювання проводити при температурі 34-36°С протягом 40-60 хв. (залежить від маси тістової заготовки). 

Більше

Параметри випікання:

Температура випікання 230-200°С, тривалість випікання 10-15 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки).

Булочка Кернеброт