Булочка Кернеброт
Булочка Кернеброт
Булочка для сендвічу із хрумкою шкоринкою, темним та приємним на смак м’якушем із вмістом зерен та злаків.
Тісто
0,900 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,100 кг | Паноплюс Кернеброт | |
0,005 кг | Гамма Супер | |
0.025 кг | дріжджі пресовані | |
0,040 кг | цукор | |
0,030 кг | маргарин | |
0,015 кг | сіль | |
0,500 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури. Температура тіста 26-27°С. Тривалість попереднього вистоювання 15-20 хв. (в умовах цеху, уникаючи звітрення). Тісто поділити на шматки, бажаної ваги, заокруглити і покласти ще на 5 хв., уникаючи звітрення. Після чого розкачати в джут тістову заготовку та відформувати у кільце. Остаточне вистоювання проводити при температурі 34-36°С протягом 40-60 хв. (залежить від маси тістової заготовки).
Більше
Параметри випікання:
Температура випікання 230-200°С, тривалість випікання 10-15 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки).