Рецептури Рецептури

Чіабата зернова Міланська

Тісто

0,800 кг   борошно пшеничне в/г
0,200 кг   Суміш Ягеллонська Фрі
0,200 кг   Живі зерна
0,020 кг   дріжджі пресовані
0,800 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

Замісити тісто згідно рецептури. Бродіння тіста – 1 год. 30 хв. в умовах цеху. Під час бродіння через кожні 30 хв. за можливістю робити складання тіста. Поділити тісто на шматки бажаної ваги та форми. Кінцеве вистоювання протягом 30-40 хв. в умовах цеху або у вистійній шафі.

Більше

Параметри випікання:

Подова піч: 250-230°C (10 хв.) + 230-210°C (20 хв.).
Ротаційна піч: 220-200°C (20 хв.).

Чіабата зернова Міланська