Чіабата зернова Міланська
Чіабата зернова Міланська
Ароматна зернова чіабатта на заквасці.
Тісто
0,800 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,200 кг | Суміш Ягеллонська Фрі | |
0,200 кг | Живі зерна | |
0,020 кг | дріжджі пресовані | |
0,800 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
Замісити тісто згідно рецептури. Бродіння тіста – 1 год. 30 хв. в умовах цеху. Під час бродіння через кожні 30 хв. за можливістю робити складання тіста. Поділити тісто на шматки бажаної ваги та форми. Кінцеве вистоювання протягом 30-40 хв. в умовах цеху або у вистійній шафі.
Більше
Параметри випікання:
Подова піч: 250-230°C (10 хв.) + 230-210°C (20 хв.).
Ротаційна піч: 220-200°C (20 хв.).