Рецептури Рецептури

Чіабатта солодка Середземноморська

Італійський хліб з характерною хрусткою скоринкою і м'якушем з великою, нерівномірно розподіленою пористістю.

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
1,500 кг   Нордікс Супер Нью
2,000 кг   дріжджі пресовані
5,000 кг   олія соняшникова
2,200 кг   сіль
5,000 кг   цукор
60,000 кг   вода

Декор

10,000 кг   борошно пшеничне в/г

Спосіб приготування

Тісто: замісити тісто: 4 хв. на 1-й швидкості та 12 хв. на 2-й швидкості тістоміса (воду додавати поступово). Температура тіста 24-26°С. Бродіння тіста 90 хв. в умовах цеху, з двома обминками через кожні 30 хв. Після бродіння сформувати тістові заготовки довільної форми вагою 0,400 кг. Остаточне  вистоювання 40-60 хв. при температурі 30-32°С та відносній вологості 85%. Перед випіканням зробити повздовжній надріз.

Параметри випікання:

Подова піч: температура випікання 240-220°С протягом 25 хв. з парозволоженням на початку випічки. 

Чіабатта солодка Середземноморська