Чіабатта солодка Середземноморська
Чіабатта солодка Середземноморська
Італійський хліб з характерною хрусткою скоринкою і м'якушем з великою, нерівномірно розподіленою пористістю.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
1,500 кг | Нордікс Супер Нью | |
2,000 кг | дріжджі пресовані | |
5,000 кг | олія соняшникова | |
2,200 кг | сіль | |
5,000 кг | цукор | |
60,000 кг | вода |
Декор
10,000 кг | борошно пшеничне в/г |
Спосіб приготування
Тісто: замісити тісто: 4 хв. на 1-й швидкості та 12 хв. на 2-й швидкості тістоміса (воду додавати поступово). Температура тіста 24-26°С. Бродіння тіста 90 хв. в умовах цеху, з двома обминками через кожні 30 хв. Після бродіння сформувати тістові заготовки довільної форми вагою 0,400 кг. Остаточне вистоювання 40-60 хв. при температурі 30-32°С та відносній вологості 85%. Перед випіканням зробити повздовжній надріз.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 240-220°С протягом 25 хв. з парозволоженням на початку випічки.