Чіабатта овочева
Чіабатта овочева
Вибух овочевого смаку.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,100 кг | Суміш Ягеллонська Фрі | |
0,400 кг | Живі зерна Веггі | |
0,010 кг | олія соняшникова | |
0,030 кг | дріжджі пресовані | |
0,010 кг | сіль | |
0,020 кг | томати в'ялені | |
0,015 кг | паприка | |
0,010 кг | селера мелена | |
0,700 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
Замочити томати, паприку та селеру у воді (6% від загальної маси) та залишити на 30 хв. в умовах цеху. Заміс тіста: 4 хв. на 1-ій швидкості та 8-10 хв. на 2-ій швидкості. В кінці замісу тіста додати замочені овочі. Бродіння тіста 60 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Сформувати заготовки по 0,135 кг. Фінальне вистоювання 60 хв. при температурі 26-28°С та відносній вологості 65-70%.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 220-200°С протягом 11-12 хв. з парозволоженням на початку випічки.