Рецептури Рецептури

Чіабатта кукурудзяна

М`якушка готових виробів ніжна, волога, м'яка з невеликими, але помітними включеннями кукурудзяних пластівців.

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
20,000 кг   Фієста Маїс
4,000 кг   Аморе Р Італійська
1,500 кг   Нордікс Супер Нью
2,000 кг   дріжджі пресовані
2,200 кг   сіль
89,000 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі інгредієнти (85% води від загальної кількості), замісити тісто 4 хв. на 1-й швидкості та 8-10 хв. на 2-й  швидкості тістоміса (поступово додавши решту води). Температура тіста 22-24°С. Вологість тіста 48,8%. Бродіння тіста 120 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення (зробити 2 обминки через кожні 45-50 хв.). Поділити тісто на заготовки бажаної ваги, покласти на лист та залишити на 5-10 хв. для релаксації.

Параметри випікання:

Подова піч: температура випікання: верх 250°С, низ 230°С, тривалість випікання 13-16 хв., на початку випічки подати пар. Тривалість випікання може змінюватися взалежності від маси тістової заготовки, температурних режимів та конструктивних особливостей печі.

Чіабатта кукурудзяна