Чіабатта кукурудзяна
Чіабатта кукурудзяна
М`якушка готових виробів ніжна, волога, м'яка з невеликими, але помітними включеннями кукурудзяних пластівців.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
20,000 кг | Фієста Маїс | |
4,000 кг | Аморе Р Італійська | |
1,500 кг | Нордікс Супер Нью | |
2,000 кг | дріжджі пресовані | |
2,200 кг | сіль | |
89,000 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі інгредієнти (85% води від загальної кількості), замісити тісто 4 хв. на 1-й швидкості та 8-10 хв. на 2-й швидкості тістоміса (поступово додавши решту води). Температура тіста 22-24°С. Вологість тіста 48,8%. Бродіння тіста 120 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення (зробити 2 обминки через кожні 45-50 хв.). Поділити тісто на заготовки бажаної ваги, покласти на лист та залишити на 5-10 хв. для релаксації.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання: верх 250°С, низ 230°С, тривалість випікання 13-16 хв., на початку випічки подати пар. Тривалість випікання може змінюватися взалежності від маси тістової заготовки, температурних режимів та конструктивних особливостей печі.