Бургер-чіабата П'ємонтський
Бургер-чіабата П'ємонтський
Насичений смак, зернове наповнення та маслини не залишать байдужими, навіть, найвибагливіших гурманів.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,100 кг | Аморе Меланж Віт | |
0,022 кг | сіль | |
0,025 кг | дріжджі пресовані | |
0,020 кг | олія соняшникова | |
0,050 кг | насіння гарбуза | |
0,050 кг | льон | |
0,080 кг | маслини | |
0,800 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
Заміс тіста: 4хв на 1-й і10 хв на 2-й швидкості. Замочені маслини, льон, насіння додавати в кінці замісу. Температура тіста: 22-24ºС.
Попереднє бродіння тіста: 60 хв. в умовах цеху. Безстрессово сформувати заготовки у вигляді чіабати. Кінцеве бродіння: 90 хв. в умовах цеху.
Більше
Параметри випікання:
В подовій печі: 260-230 ºС, протягом 20 хв. з подачею пари на початку випікання.