Рецептури Рецептури

Булочки солодові

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
2,000 кг   сіль
6,000 кг   Браун Нектар
1,500 кг   Нордікс Супер Нью
25,000 кг   ЛЕКВАР Житній
43,000 кг   вода
2,500 кг   дріжджі пресовані

Декор

3,000 кг   Сід Мікс

Спосіб приготування

Тісто: з’єднати всі інгредієнти та замісити тісто протягом 4 хв. на 1-й швидкості та 6-8 хв. на 2-й швидкості тістоміса. Температура тіста 27- 28°С. Вологість тіста 40,0%. Бродіння тіста 10-15 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на заготовки вагою 0,080 кг, заформувати. Остаточне вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-36°C та відносній вологості 75%.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: температура випікання 230°C протягом 8-10 хв. з подачею пари. Параметри випікання можуть змінюватись в залежності від маси тістової заготовки, температурних режимів та конструктивних особливостей печі.

Булочки солодові