Булочки солодові
Булочки солодові
Житні солодові булочки.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
2,000 кг | сіль | |
6,000 кг | Браун Нектар | |
1,500 кг | Нордікс Супер Нью | |
25,000 кг | ЛЕКВАР Житній | |
43,000 кг | вода | |
2,500 кг | дріжджі пресовані |
Декор
3,000 кг | Сід Мікс |
Спосіб приготування
Тісто: з’єднати всі інгредієнти та замісити тісто протягом 4 хв. на 1-й швидкості та 6-8 хв. на 2-й швидкості тістоміса. Температура тіста 27- 28°С. Вологість тіста 40,0%. Бродіння тіста 10-15 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на заготовки вагою 0,080 кг, заформувати. Остаточне вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-36°C та відносній вологості 75%.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 230°C протягом 8-10 хв. з подачею пари. Параметри випікання можуть змінюватись в залежності від маси тістової заготовки, температурних режимів та конструктивних особливостей печі.