Булочки кукурудзяні сирні
Булочки кукурудзяні сирні
Ніжний смак солодкої кукурудзи та твердого сиру.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
10,000 кг | Фієста Маїс | |
2,500 кг | дріжджі пресовані | |
10,000 кг | цукор | |
10,000 кг | маргарин | |
2,000 кг | сіль | |
1,000 кг | Супер Софт | |
51,000 кг | вода |
Наповнювач
40,000 кг | сир Голландський 45% |
Декор
3,000 кг | льон |
Спосіб приготування
Тісто: з’єднати всі інгредієнти та замісити тісто протягом 4 хв. на 1-й швидкості та 6-8 хв. на 2-й швидкості тістоміса. Температура тіста 27-28°C. Бродіння тіста 10-15 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на шматки вагою 0,070 кг, округлити. Заготовки розкатати та в середину покласти порізанний сир.
Сформувати у вигляді трикутників. Остаточне вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-36°C та відносній вологості 75%. Перед випічкою посипати льоном.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 200°C протягом 14 хв. з подачею пари. Параметри випікання можуть змінюватись в залежності від маси тістової заготовки, температурних режимів та конструктивних особливостей печі.