Рецептури Рецептури

Булочки кукурудзяні сирні

Ніжний смак солодкої кукурудзи та твердого сиру.

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
10,000 кг   Фієста Маїс
2,500 кг   дріжджі пресовані
10,000 кг   цукор
10,000 кг   маргарин
2,000 кг   сіль
1,000 кг   Супер Софт
51,000 кг   вода

Наповнювач

40,000 кг   сир Голландський 45%

Декор

3,000 кг   льон

Спосіб приготування

Тісто: з’єднати всі інгредієнти та замісити тісто протягом 4 хв. на 1-й швидкості та 6-8 хв. на 2-й швидкості тістоміса. Температура тіста 27-28°C. Бродіння тіста 10-15 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на шматки вагою 0,070 кг, округлити. Заготовки розкатати та в середину покласти порізанний сир.

Сформувати у вигляді трикутників. Остаточне вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-36°C та відносній вологості 75%. Перед випічкою посипати льоном.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: температура випікання 200°C протягом 14 хв. з подачею пари. Параметри випікання можуть змінюватись в залежності від маси тістової заготовки, температурних режимів та конструктивних особливостей печі.

Булочки кукурудзяні сирні