Булочка Веггі Гриль
Булочка Веггі Гриль
Надзвичайно багатогранний смак та пікантний аромат.
Тісто
0,900 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,100 кг | Аморе Меланж Віт | |
0,300 кг | Живі зерна Веггі | |
0,100 кг | Болонез | |
0,020 кг | дріжджі пресовані | |
0,020 кг | сіль | |
0,550 кг | вода |
Декор
0,090 кг | Сідмікс | |
0,010 кг | паприка |
Спосіб приготування
Тісто:
Замісити всі інгредієнти згідно рецептури протягом 4 хв. на першій швидкості та 6-8 хв. на другій швидкості тістоміса. Температура тіста 26-27°С. Бродіння тіста 30-40 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто на заготовки по 0,050 кг, заокруглити. Декорувати в зерновій суміші Сід Мікс з паприкою та викласти на листи для випікання. Кінцеве вистоювання 40-60 хв. при температурі 35°С та відносній вологості 75%. Перед випіканням на заготовках зробити надрізи.
Параметри випікання:
Випікати при температурі 230-200°С протягом 10-12 хв. з парозволоженням.