Булочка Веггі
Булочка Веггі
Збагачена вмістом голозерного вівса, соцевиці та ячмінно-солодовим екстрактом.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,300 кг | Живі зерна Веггі | |
0,020 кг | дріжджі пресовані | |
0,020 кг | олія соняшникова | |
0,020 кг | сіль | |
0,005 кг | Гамма Універсальна | |
0,550 кг | вода |
Декор
0,100 кг | Сідмікс |
Спосіб приготування
Тісто:
змішати всі інгредієнти згідно рецептури. Замісити тісто 4 хв. на першій швидкості та 6-8 хв. на другій швидкості. Бродіння тіста 20-30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто на шматки вагою 0,080 кг, заокруглити і залишити на відпочинок на 5-10 хв. для кращого формування. Відформувати тістові заготовки продовгуватої форми, декорувати зерновою сумішшю Сідмікс зі сторони шва, і цією стороною покласти на листи для випікання, застелені пергаментом та присипані борошном. Кінцеве вистоювання протягом 40-60 хв. при температурі 35°C та відносній вологості 70-75% Перед посадкою в піч перевернути вироби швом до верху.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 230-200°C, тривалість випікання 10-12 хв. з парозволоженням.