Булочка ванільний ранок
Булочка ванільний ранок
Булочка з характерним рівномірним дрібнопористим м'якушем та витонченим ванільно-молочним смаком і ароматом.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,150 кг | масло вершкове | |
0,100 кг | сухе молоко 1,5% | |
0,050 кг | цукор | |
0,050 кг | дріжджі пресовані | |
0,015 кг | Софт Тач | |
0,015 кг | сіль | |
0,450 кг | вода |
Наповнювач
0,300 кг | Джеммі Лайт Вишня | |
0,600 кг | масло вершкове | |
0,450 кг | Чоколіна Вайт шоколад |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі інгредієнти та замісити тісто 5 хв. на першій швидкості і 5 хв. на другій швидкості тістоміса. Температура тіста 26-27°С. Бродіння тіста 15-20 хв. в умовах цеху уникаючи завітрення. Тісто поділити на шматки по 0,060 кг, заокруглити і дати відлежатись 2 хв. для кращого формування. Тістовим заготовкам надати продовгуватої форми і викласти на багетний лист. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 32-35°С та відносній вологості повітря 75%. Перед випічкою на поверхні булочки зробити продовгуватий надріз.
Параметри випікання:
Випікати з подачею пари на початку процесу.
Ротаційна піч: температура випікання 190-180°С, протягом 10 хв. (для заготовок масою 0,060 кг).
Час випікання залежить від маси тістових заготовок.
Наповнювач: масло вершкове збити до пишної маси, додати Чоколіна Вайт шоколад. В булочці збоку зробити розріз та відсадити Джеммі Лайт Вишню і крем з Чоколіна Вайт шоколад.