Булочка цибулева Болонез
Булочка цибулева Болонез
Надзвичайно ароматні та смачні булочки з насінням соняшнику, сушеною цибулею та кропом, з теврдим сиром та томатною пастою Болонез.
Тісто
0,800 кг | борошно пшеничне в.г | |
0,200 кг | Мульті Злак Цибуля | |
0,005 кг | Гамма Супер | |
0,025 кг | дріжджі пресовані | |
0,030 кг | цукор | |
0,020 кг | маргарин | |
0,010 кг | сіль | |
0,550 кг | вода |
Декор
0,160 кг | Болонез | |
0,100 кг | сир Голландський 45% |
Спосіб приготування
Тісто:
Замісити тісто згідно рецептури протягом 4 хв. на низькій швидкості, під кінець протягом 6 хв. на високій швидкості. Температура тіста 27-28°С. Відлежування тіста в умовах цеху 10-15 хв., уникаючи звітрення. Ділимо тісто на тістові загото-вки по 0,080 кг, заокруглюємо і викладаємо на лист. Тістовим заготовкам після округлення можна придати продовгуватої форми. Кінцеве вистоювання заготовок при температурі ±35°С та відносній вологості повітря ±75% протягом 40-60 хв. Після вистоювання заготовки нарізати. Розріз змащуємо овочевою начинкою Бо-лонез і посипаємо сиром.
Більше
Параметри випікання:
Випікати при температурі 220-200°С із парозволожен-ням протягом 10-12 хв. Час випікання залежить від маси тістових заготовок та температурних режимів печі.