Булочка Тріада
Булочка Тріада
Темні зернові булочки на трьох видах борошна з суперзерновим наповненням для смачних сніданків та перекусів.
Тісто
0,500 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,250 кг | борошно пшеничне цільнозернове | |
0,250 кг | борошно житнє обдирне | |
0,010 кг | Рута Рай | |
0,250 кг | Живі зерна Дарк | |
0,025 кг | дріжджі пресовані | |
0,025 кг | сіль | |
0,020 кг | екстракт житньо-солодовий | |
0,750 кг | вода |
Декор
0,100 кг | кунжут | |
0,060 кг | кунжут чорний |
Спосіб приготування
Тісто:
Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури. Заміс тіста: 5 хв. на 1-й швидкості та 5 хв. на 2-й швидкості. Температура тіста 25-27°С Тривалість попереднього бродіння 20 хв. (в умовах цеху, уникаючи завітрення). Тісто поділити на заготовки вагою по 100 г. Сформувати вироби. Остаточне вистоювання проводити при температурі 34-36°С протягом 50-60 хв.
Декор:
Перед випіканням посипати вироби кунжутом білим попередньо змішаним з чорним.
Параметри випікання:
Випікати з подачею пари. В подовій печі: при температурі 230 - 210°C. Тривалість випікання 20 хв.
В ротаційній печі випікати при температурі 230-210°C. Тривалість випікання: 17 хв.