Рецептури Рецептури

Булочка Пікантна

Цибулеві булочки з кропом, заворожують своїм ароматом.

Тісто

0,750 кг   борошно пшеничне в/г
0,250 кг   Мульті Злак Цибуля
0,025 кг   дріжджі пресовані
0,010 кг   сіль
0,550 кг   вода

Декор*

0,160 кг   Болонез
0,100 кг   Сідмікс

Спосіб приготування

Тісто:

Замісити тісто згідно рецептури протягом 4 хв. на низькій швидкості. Потім про-тягом 6 хв. на високій швидкості. Температура тіста 27-28°С. Відлежування тіста в умовах цеху 10-15 хв. уникаючи завітрення. Ділимо тісто на тістові заготовки вагою по 0,080 кг, заокруглюємо та викладаємо на лист. За бажанням тістовим заготовкам після заокруглення можна придати продовгувату форму. Кінцеве вистоювання заготовок при температурі ±35°С та відносній вологості повітря ±75% протягом 40-60 хв. Після вистоювання заготовки надрізати.

* За бажанням надріз змащуємо овочевою начинкою Болонез та посипаємо Сідмікс.

Більше

Параметри випікання:

Випікати при температурі 220-200°С із паро зволоженням протягом 10-12 хв. Час випікання залежить від маси тістових заготовок та температурних режимів печі.

Булочка Пікантна