Рецептури Рецептури

Булочка Начо

Ароматні цибулеві булочки з кропом та сиром.

Тісто

0,750 кг   борошно пшеничне в/г
0,250 кг   Мульті Злак Цибуля
0,025 кг   дріжджі пресовані
0,010 кг   сіль
0,550 кг   вода

Декор

0,160 кг   сир Голландський 45%

Спосіб приготування

Тісто:

Замісити тісто згідно рецептури протягом 4 хв. на низькій швидкості. Потім про-тягом 6 хв. на високій швидкості. Температура тіста 27-28°С. Відлежування тіста в умовах цеху 10-15 хв. уникаючи завітрення. Ділимо тісто на тістові заготовки вагою по 0,080 кг, заокруглюємо та викладаємо на лист. За бажанням тістовим заготовкам після заокруглення можна придати бажану форму. Кінцеве вистоювання заготовок при температурі ±35°С та відносній вологості повітря ±75% протягом 40-60 хв. Після вистоювання заготовки посипаємо твердим сиром.

Більше

Параметри випікання:

Випікати при температурі 220-200°С із паро зволоженням протягом 10-12 хв. Час випікання залежить від маси тістових заготовок та температурних режимів печі.

Булочка Начо