Булочка молочна
Булочка молочна
Молочна булочка з білим м'якушем. Чиста етикетка.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,003 кг | Гамма Вайт | |
0,150 кг | сухе молоко 1,5% | |
0,130 кг | цукор | |
0,040 кг | дріжджі пресовані | |
0,050 кг | масло вершкове | |
0,015 кг | сіль | |
0,500 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
Замісити тісто на 1шв. 4 хв.-2шв. 6хв. Температура тіста 27-28°С, відлежування тіста 15-20 хв. Тісто ділимо на кусочки по 0,080кг. заокруглюємо, даємо відлежатись дві хвилини для кращого формування, тістові заготови підкатуєм надаючи їм продовгуватої форми і кладемо на багетний лист. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 32-35°С та відносній вологості повітря 75%. Перед посадкою на поверхні булочки робимо продовгуватий надріз.
Більше
Параметри випікання:
Температура випікання 190-180°С, протягом 10 хв. (для заготовок масою 0,080 кг). Випікати з паром. Час випікання залежить від маси тістових заготовок.