Рецептури Рецептури

Булочка молочна

Молочна булочка з білим м'якушем. Чиста етикетка.

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,003 кг   Гамма Вайт
0,150 кг   сухе молоко 1,5%
0,130 кг   цукор
0,040 кг   дріжджі пресовані
0,050 кг   масло вершкове
0,015 кг   сіль
0,500 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

Замісити тісто на 1шв. 4 хв.-2шв. 6хв. Температура тіста 27-28°С, відлежування тіста 15-20 хв. Тісто ділимо на кусочки по 0,080кг. заокруглюємо, даємо відлежатись дві хвилини для кращого формування, тістові заготови підкатуєм надаючи їм продовгуватої форми і кладемо на багетний лист. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 32-35°С та відносній вологості повітря 75%. Перед посадкою на поверхні булочки робимо продовгуватий надріз. 

Більше

Параметри випікання:

Температура випікання 190-180°С, протягом 10 хв. (для заготовок масою 0,080 кг). Випікати з паром. Час випікання залежить від маси тістових заготовок.

Булочка молочна