Булочка Кернеброд
Булочка Кернеброд
Темна зернова булочка для сендвічу із хрумкою апетитною шкоринкою.
Тісто
0,900 кг | Борошно пшеничне в/г | |
0,100 кг | Паноплюс Кернеброд | |
0,005 кг | Гамма Супер | |
0.025 кг | Дріжджі пресовані | |
0,040 кг | Цукор | |
0,030 кг | Маргарин 72% | |
0,015 кг | Сіль | |
0,500 кг | Вода |
Спосіб приготування
Тісто:
- Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури.
- Температура тіста 26-27°С.
- Тривалість попереднього вистоювання 15-20 хв. (в умовах цеху, уникаючи звітрення).
- Тісто поділити на шматки, бажаної ваги, заокруглити і покласти ще на 5 хв., уникаючи звітрення.
- Після чого розкачати в джут тістову заготовку та відформувати у кільце.
- Остаточне вистоювання проводити при температурі 34-36°С протягом 40-60 хв. (залежить від маси тістової заготовки).
Більше
Параметри випікання:
Температура випікання 230-200°С, тривалість випікання 10-15 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки).