Рецептури Рецептури

Булочка Кернеброд

Темна зернова булочка для сендвічу із хрумкою апетитною шкоринкою.

Тісто

0,900 кг   Борошно пшеничне в/г
0,100 кг   Паноплюс Кернеброд
0,005 кг   Гамма Супер
0.025 кг   Дріжджі пресовані
0,040 кг   Цукор
0,030 кг   Маргарин 72%
0,015 кг   Сіль
0,500 кг   Вода

Спосіб приготування

Тісто:

  • Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури.
  • Температура тіста 26-27°С.
  • Тривалість попереднього вистоювання 15-20 хв. (в умовах цеху, уникаючи звітрення).
  • Тісто поділити на шматки, бажаної ваги, заокруглити і покласти ще на 5 хв., уникаючи звітрення.
  • Після чого розкачати в джут тістову заготовку та відформувати у кільце.
  • Остаточне вистоювання проводити при температурі 34-36°С протягом 40-60 хв. (залежить від маси тістової заготовки). 

Більше

Параметри випікання:

Температура випікання 230-200°С, тривалість випікання 10-15 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки).

Булочка Кернеброд