Булочка Кайзер зернова
Булочка Кайзер зернова
Булочка кайзер збагачена вмістом стародавньої зернової культури голозерного зерна та сочевиці.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,300 кг | Живі зерна Веггі | |
0,030 кг | олія соняшникова | |
0,020 кг | цукор | |
0,020 кг | дріжджі пресовані | |
0,015 кг | сіль | |
0,010 кг | Нордікс Супер Нью | |
0,520 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто: змішати інгредієнти згідно рецептури і замісити тісто: 6 хв. на першій швидкості та 4 хв. на другій швидкості тістоміса. Температура тіста 25-26°С. Відлежування тіста 10-15 хв. Тісто поділити на шматки по 0,070 кг, заокруглити і викласти на лист застелений тканиною та посипаний борошном. Зверху тістові заготовки накрити плівкою, щоб уникнути завітрення або поставити в шафу кінцевого вистоювання на 20 хв. За допомогою штампа зробити візерунок властивий кайзерівській булочці та перевернути тістову заготовку штампом вниз. Кінцеве вистоювання 30-40 хв. при температурі 32-35°С та відносній вологості повітря 75%. Перед посадкою в піч тістові заготовки перевернути штампом доверху.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 230-200°С.
Ротаційна піч: температура випікання 220-200°С.
Тривалість випікання 9-10 хв. (для заготовок масою 0,070 кг) з парозволоженням. Час випікання залежить від маси тістових заготовок.