Булочка до сніданку
Булочка до сніданку
Булочка на заквасці у фомі зерна чудово підійде для ранковго сендвічу.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,020 кг | дріжджі пресовані | |
0,010 кг | Нордікс Супер Нью | |
0,020 кг | Ферменто Форте | |
0,020 кг | цукор | |
0,020 кг | олія соняшникова | |
0,020 кг | сіль | |
0,620 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
Замісити тісто на 1 шв. 4 хв. – 2 шв. 6 хв. Температура тіста 27-28°С, відлежування тіста 20-25 хв. Тісто ділимо на кусочки по 0,080кг. заокруглюємо, декоруємо маком з кунжутом і кладемо на лист. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 32-35°С та відносній вологості повітря 75%. Перед посадкою на поверхні булочки робимо надріз.
Більше
Пареметри випікання:
Температура випікання 220-200°С, протягом 10 хв. (для заготовок масою 0,080 кг). Випікати з паром. Час випікання залежить від маси тістових заготовок.