Булочка для хот-догу Невада
Булочка для хот-догу Невада
Ніжний м'якуш та тонка шкоринка булочки для хот-догу.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,010 кг | Софт Тач | |
0,045 кг | дріжджі пресовані | |
0,015 кг | сіль | |
0,060 кг | цукор | |
0,060 кг | олія соняшникова | |
0,540 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
Замісити тісто на І шв. – 4 хв., потім ІІ шв. – 6 хв. до стану добре вимішаного тіста. Температура тіста 23-25°С. Бродіння тіста: 5 хв. в умовах цеху.
Поділити тісто на заготовки по 70-75 г, округлити та придати їм продовгувату форму, покласти до спеціальної форми. Кінцеве вистоювання: 50-60 хв. при температурі 35-37°С та відносній вологості 75-80%.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: 190°C. Тривалість випікання: 9 хв. без пару.
Після охолодження булочки помістити в камеру-шокер (t= -30°С) на 50-60 хв. Потім перемістити до морозильної камери (t= -18°С).