Булочка для гамбургеру Каліфорнія
Булочка для гамбургеру Каліфорнія
Булочка вражає рівномірною дрібнопористою структурою м‘якушу, витонченим ванільним смаком та ароматом.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,010 кг | Софт Тач | |
0,040 кг | дріжджі пресовані | |
0,015 кг | сіль | |
0,040 кг | цукор | |
0,060 кг | маргарин | |
0,020 кг | сухе молоко 1,5% | |
0,560 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
Замісити тісто протягом 10 хв. (4 хв. на середній швидкості, 6 хв. на високій швидкості). Температура тіста 25-27°С, попереднє вистоювання 10-15 хв. Відформувати тістові заготовки масою 80 г та заокруглити їх. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 32-35°С та відносній вологості повітря 75%.
Параметри випікання:
Температура випікання 240°С (подова піч), час випікання 10-12 хв. Випікати без пару.