Булочка для гамбургера темна з кіноа
Булочка для гамбургера темна з кіноа
Темна булочка для гамбургеру містить рекордну кількість рослинного білку, клітковини, вітамінів та мінералів, корисних вуглеводів та жирів. Непервершений смак та користь в одному виробі.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,040 кг | дріжджі пресовані | |
0,010 кг | Супер Софт | |
0,020 кг | сіль | |
0,020 кг | цукор | |
0,060 кг | олія соняшникова | |
0,250 кг | Живі зерна Дарк | |
0,560 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
Замісити тісто протягом 10 хв. (4 хв. на середній швидкості, 6 хв. на високій швидкості). Температура тіста 25-27°С, попереднє вистоювання: 5-10 хв., відформувати тістові заготовки масою 80 г та заокруглити їх. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-37°С та відносній вологості повітря 75%.
Більше
Параметри випікання:
Подова піч: 240°С, час випікання – 10-12 хв. Випікати без пару. Ротаційна піч: 220-190°С, час випікання – 10 хв. Випікати без пару.