Рецептури Рецептури

Булочка для гамбургера темна з кіноа

Темна булочка для гамбургеру містить рекордну кількість рослинного білку, клітковини, вітамінів та мінералів, корисних вуглеводів та жирів. Непервершений смак та користь в одному виробі.

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,040 кг   дріжджі пресовані
0,010 кг   Супер Софт
0,020 кг   сіль
0,020 кг   цукор
0,060 кг   олія соняшникова
0,250 кг   Живі зерна Дарк
0,560 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

Замісити тісто протягом 10 хв. (4 хв. на середній швидкості, 6 хв. на високій швидкості). Температура тіста 25-27°С, попереднє вистоювання: 5-10 хв., відформувати тістові заготовки масою 80 г та заокруглити їх. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-37°С та відносній вологості повітря 75%.

Більше

Параметри випікання:

Подова піч: 240°С, час випікання – 10-12 хв. Випікати без пару. Ротаційна піч: 220-190°С, час випікання – 10 хв. Випікати без пару. 

Булочка для гамбургера темна з кіноа