Багет гречаний класичний
Багет гречаний класичний
Багет з використанням технології нічного холодного бродіння з гречаним смаком та ароматом.
Тісто
85,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
15,000 кг | Суміш Гречаний Хліб | |
2,000 кг | Аморе Меланж Віт | |
2,000 кг | Нордікс Супер Нью | |
1,000 кг | дріжджі пресовані | |
2,000 кг | сіль | |
2,000 кг | цукор | |
2,000 кг | олія соняшникова | |
72,000 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі інгредієнти разом. Воду додавати в заміс в два етапи: на початку 90%, решту додати перейшовши на другу швидкість. Загальний заміс тіста: 4 хв. на 1-й швидкості та 6-8 хв. на 2-й швидкості тістоміса, до стану добре вимішеного тіста. Температура води для замісу тіста 2-3°C. Температура тіста 22-23°С. Тривалість бродіння тіста 60 хв. Потім зробити обминку та покласти в пластиковий контейнер, змащений олією або посипаний борошном. Накрити кришкою і поставити у ферментаційну камеру на 12-15 годин при температурі 5-6°С. Тісто поділити на шматки бажаної ваги. Сформувати багети та перекласти на посадчик або на листи для випічки. Зробити прямий або декілька косих надрізів та випекти.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 240-210°C протягом 20-22 хв. з подачею пару на початку випікання.
Час випікання може змінюватися в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.