Міні-багет Егейський
Міні-багет Егейський
Яскраво виражений гречаний смак та аромат, пухкий м'якіш, корисні для організму вітаміни та мінерали (Fe, Mg, Ca).
Тісто
0,750 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,250 кг | Гречаний хліб | |
0,030 кг | дріжджі пресовані | |
0,010 кг | Альфа Бейс | |
0,015 кг | сіль | |
0,600 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
Замісити тісто на I шв. протягом 8 хв. та на II шв. протягом 2 хв. Температура тіста 27-28°С, відлежування тіста 10-15 хв. Тісто ділимо на шматочки по 0,250 кг та заокруглюємо. Заокруглені тістові заготовки закручуємо в багети і кладемо в багетні листи. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 32-35°С та відносній вологості повітря 75%. Перед випічкою багети посипаємо житнім борошном і робимо надрізи.
Більше
Параметри випікання:
Температура випікання 220-200°С протягом 20-25 хв. (для заготовок масою 0,250 кг). Випікати з паром. Час випікання залежить від маси тістових заготовок.