Чіабата Аморе Італія
Чіабата Аморе Італія
Хрустка чіабата на заквасці зі спокусливою порою.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
3,000 кг | Аморе P Італія | |
2,000 кг | Нордікс Супер Нью | |
2,000 кг | сіль | |
2,000 кг | дріжджі пресовані | |
75,000 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі інгредієнти (85% води від загальної кількості), замісити тісто 4 хв. на першій швидкості та 8-10 хв. на другій швидкості тістоміса (поступово додавши решту води). Температура тіста 22-24°С. Бродіння тіста 120 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення (через кожні 45 хв. робити обминку). Поділити тісто на заготовки бажаної ваги, покласти на лист та залишити на 5-10 хв. для релаксації.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання: верх 250°С, низ 230°С, тривалість випікання 13-16 хв., на початку випічки подати пар. Тривалість випікання може змінюватися в залежності від маси тістової заготовки, температурних режимів та конструктивних особливостей печі.