Багет Заварний
Багет Заварний
Хруста шкоринка, пористий м’якіш, виражений аромат та зернове наповнення.
Тісто
0,400 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,400 кг | борошно пшеничне цільнозернове | |
0,200 кг | борошно житнє обдирне | |
0,010 кг | Нордікс Супер Нью | |
0,300 кг | Живі зерна Дарк | |
0,030 кг | дріжджі пресовані | |
0,020 кг | сіль | |
0,500 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто: замісити всі інгредієнти рецептури протягом 5 хв. на першій швидкості та 5 хв. на другій швидкості тістоміса. Бродіння тіста протягом 25-30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на шматки вагою по 0,350 кг, заокруглити та сформувати багети. Остаточне вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-36°С та відносній вологості 75%. Перед випіканням надрізати заготовки.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 220°С з парозволоженням протягом 20-22 хв. Ротаційна піч: температура випікання 210°С з парозволоженням протягом 17-18 хв.