Багет з чіа Бакгрейн
Багет з чіа Бакгрейн
Запашний багет з яскраво вираженим гречаним смаком та корисним зерновим наповненням: кіноа, чіа, льон, Е, B6 соняшник, рижій – рекордна кількість рослинного білку, клітковини, вітамінів та мінералів, корисних вуглеводів та жирів.
Закваска
0,330 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,005 кг | дріжджі пресовані | |
0,330 кг | вода |
Тісто
0,500 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,170 кг | Гречаний Хліб | |
0,010 кг | Нордікс Супер Нью | |
0,020 кг | пшенична клейковина | |
0,300 кг | Живі зерна Дарк | |
0,020 кг | сіль | |
0,300 кг | вода |
Спосіб приготування
Закваска: змішати всі інгредієнти згідно рецептури. Бродіння закваски 10-12 год. (Для прискориного способу можна використовувати 10 г дріжджів, бродіння закваски 1 год.).
Тісто: замісити всі інгредієнти згідно рецептури та закваску протягом 4 хв. на першій швидкості 6-7 хв на 2-й. Бродіння тіста 40 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на шматки масою 0,300 кг, округлити їх та залишити для попереднього вистоювання протягом 15-20 хв. Після чого надати виробам багетної форми та залишити для остаточного вистоювання. Остаточне вистоювання проводити протягом 35 хв при 35-36°С.
Параметри випікання:
250-220°С протягом 20 хв. з парозволоженням (подова піч).
Більше
*Для надання готовим виробам унікального смаку та аромату замість закваски можна використовувати спіле тісто.