Рецептури Рецептури

Багет з чіа Бакгрейн

Запашний багет з яскраво вираженим гречаним смаком та корисним зерновим наповненням: кіноа, чіа, льон, Е, B6 соняшник, рижій – рекордна кількість рослинного білку, клітковини, вітамінів та мінералів, корисних вуглеводів та жирів.

Закваска

0,330 кг   борошно пшеничне в/г
0,005 кг   дріжджі пресовані
0,330 кг   вода

Тісто

0,500 кг   борошно пшеничне в/г
0,170 кг   Гречаний Хліб
0,010 кг   Нордікс Супер Нью
0,020 кг   пшенична клейковина
0,300 кг   Живі зерна Дарк
0,020 кг   сіль
0,300 кг   вода

Спосіб приготування

Закваска: змішати всі інгредієнти згідно рецептури. Бродіння закваски 10-12 год. (Для прискориного способу можна використовувати 10 г дріжджів, бродіння закваски 1 год.).

Тісто: замісити всі інгредієнти згідно рецептури та закваску протягом 4 хв. на першій швидкості 6-7 хв на 2-й. Бродіння тіста 40 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на шматки масою 0,300 кг, округлити їх та залишити для попереднього вистоювання протягом 15-20 хв. Після чого надати виробам багетної форми та залишити для остаточного вистоювання. Остаточне вистоювання проводити протягом 35 хв при 35-36°С.

Параметри випікання:

250-220°С протягом 20 хв. з парозволоженням (подова піч).

Більше

*Для надання готовим виробам унікального смаку та аромату замість закваски можна використовувати спіле тісто.

Багет з чіа Бакгрейн