Рецептури Рецептури

Багет Ягеллонський

Неперевершений аромат, крупні пори м'якішу та хруст шкоринки. Продукт з натуральним вмістом інгредієнтів, без використання штучних інгредієнтів, ароматизаторів, барвників, підсилювачів смаку та консервантів.

Тісто

0,800 кг   борошно пшеничне в/г
0,200 кг   Суміш Ягеллонська Фрі
0,020 кг   дріжджі пресовані
0,800 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

Змішати всі інгредієнти з 70% рецептурної кількості води (t=2-5°C) та замісити тісто 4 хв. на першій швидкості та 10 хв. на другій, поступово додаючи решту води. Температура тіста - 16-18°C. Бродіння тіста – 1 год. 30 хв. в умовах цеху. Під час бродіння через кожні 30 хв. робити обминку тіста. Поділити тісто на шматки по 330 г і покласти заготовки на спеціальну тканину для кінцевого вистоювання протягом 30-45 хв. в умовах цеху.

Більше

Параметри випікання:

Подова піч: 250-230°C (10 хв.) + 230-210°C (20 хв.). На початку випічки подати пар. 

Багет Ягеллонський