Багет Ягеллонський
Багет Ягеллонський
Неперевершений аромат, крупні пори м'якішу та хруст шкоринки. Продукт з натуральним вмістом інгредієнтів, без використання штучних інгредієнтів, ароматизаторів, барвників, підсилювачів смаку та консервантів.
Тісто
0,800 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,200 кг | Суміш Ягеллонська Фрі | |
0,020 кг | дріжджі пресовані | |
0,800 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
Змішати всі інгредієнти з 70% рецептурної кількості води (t=2-5°C) та замісити тісто 4 хв. на першій швидкості та 10 хв. на другій, поступово додаючи решту води. Температура тіста - 16-18°C. Бродіння тіста – 1 год. 30 хв. в умовах цеху. Під час бродіння через кожні 30 хв. робити обминку тіста. Поділити тісто на шматки по 330 г і покласти заготовки на спеціальну тканину для кінцевого вистоювання протягом 30-45 хв. в умовах цеху.
Більше
Параметри випікання:
Подова піч: 250-230°C (10 хв.) + 230-210°C (20 хв.). На початку випічки подати пар.