Багет Класичний
Багет Класичний
Класичний білий багет чудово підійде для приготування канапок з рибою, ікрою тощо.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,010 кг | Нордікс Супер Нью | |
0,020 кг | дріжджі пресовані | |
0,030 кг | цукор | |
0,025 кг | маргарин столовий | |
0,015 кг | сіль | |
0,550 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
Заміс тіста: 4 хв. на 1-ій шв. + 6 хв. на 2-ій швидкості. Температура тіста 27-28°С, відлежування тіста - 10 хв. Поділити тісто на заготовки по 330 г та заокруглити. Надати заготовкам форму багетів. Кінцеве вистоювання: у вистійній шафі 50-60 хв. при температурі 32-35°С та відносній вологості повітря 75%. Перед посадкою в піч робимо чотири-п'ять косих надрізів.
Більше
Параметри випікання:
Ротаційна піч. Температура випікання: 220-200°С, з подачею середньої кількості пару на початку випічки, тривалість випікання - 11-14 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі).