Рецептури Рецептури

Багет Класичний

Класичний білий багет чудово підійде для приготування канапок з рибою, ікрою тощо.

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,010 кг   Нордікс Супер Нью
0,020 кг   дріжджі пресовані
0,030 кг   цукор
0,025 кг   маргарин столовий
0,015 кг   сіль
0,550 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

Заміс тіста: 4 хв. на 1-ій шв. + 6 хв. на 2-ій швидкості. Температура тіста 27-28°С, відлежування тіста - 10 хв. Поділити тісто на заготовки по 330 г та заокруглити. Надати заготовкам форму багетів. Кінцеве вистоювання: у вистійній шафі 50-60 хв. при температурі 32-35°С та відносній вологості повітря 75%. Перед посадкою в піч робимо чотири-п'ять косих надрізів. 

Більше

Параметри випікання:

Ротаційна піч. Температура випікання: 220-200°С, з подачею середньої кількості пару на початку випічки, тривалість випікання - 11-14 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі).

Багет Класичний