Багет Фітнес
Багет Фітнес
Багет на заквасці з насінням льону, соняшника, кунжуту, сушеної моркви та вівсяними пластівцями.
Тісто
0,850 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,150 кг | Сідмікс Керрот | |
0,011 кг | дріжджі сухі | |
0,005 кг | Гамма Супер | |
0,020 кг | Ферменто Форте | |
0,020 кг | сіль | |
0,630 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто: змішати сухі компоненти та 600 г води, замісити тісто на 1-й шв. протягом 3-х хв. Переключити на 2-гу шв. та замішувати 8 хв., додаючи поступово рецептурний залишок води до повної гідратації тіста. Температура тіста 26-27°С. Тривалість попереднього вистоювання 50 хв. (в умовах цеху,уникаючи звітрення). Тісто поділити на заготовки по 350 г та надати їм форму багету. Заготовки покласти в тканину та накрити, уникаючи звітрювання. Остаточне вистоювання проводити при температурі цеху протягом 50 хв. (залежить від маси тістової заготовки). Перед випіканням зробити на заготовці характерні надрізи.
Параметри випікання:
Випікати на поду (температура верхнього поду 240°С, нижнього 220°С із парозволоженням.
Тривалість випікання 20-25 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки).