Багет Балканський
Багет Балканський
Глибокий, насичений смак та крупнопористий м'якіш, рельєфна шкоринка нагадує береги сильно порізані бухтами і затоками, круті і скелясті.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,010 кг | дріжджі пресовані | |
0,020 кг | сіль | |
0,800 кг | вода | |
0,100 кг | Аморе Меланж Віт |
Спосіб приготування
Тісто:
Змішати всі інгредієнти разом, додавши 80% води та добре вимісити тісто. Наприкінці замісу поступово додати решту води. Час замішування 4хв. на першій швидкості тістоміса і 6-8 хв. на другій швидкості. Температура тіста 25°C. Бродіння після замісу тіста 90 хв. Тісто поділити на заготовки вагою 350 г. Злегка підкрутити і покласти на підпилений борошном стіл для вистоювання протягом 20 хв. Відформувати тісто у формі багетів покласти їх на тканину для кінцевого вистоювання і накрити тканиною (французький метод). Кінцеве вистоювання 50 хв. в умовах цеху. Перед випіканням надрізати верх багету. Випікати з подачею пару.
Більше
Параметри випікання:
Температура випікання 230-200°C.
Час випікання 18-22 хв.