Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Паски → Паска ванільна Крафен

Рецептури

Паска ванільна Крафен

16.03.2015
Опис

Рецептура тіста:

1,000 кг     борошно

0,150 кг     суміш Крафен Світ

0,022 кг     дріжджі сухі

0,200 кг     маргарин

0,250 кг     цукор

0,200 кг     яйце

0,010 кг     сіль

0,003 кг     ароматизатор Ванілін

0,270 кг     вода

Наповнювач:

0,300 кг     родзинки

Приготування

Сухі дріжджі розводимо в теплій воді. Вимішуємо інгредієнти до добре розвиненого тіста. Розтоплений маргарин додаємо на третій хвилині замісу. Наприкінці замісу додати наповнювач. Температура тіста 28°С (±2°С). Тривалість попереднього вистоювання 30-40 хв. Вага тістової заготовки 550/230 г. Заготовки округлити та помістити до форм. Остаточне вистоювання 90-120 хв.

Випікати при температурі 180°С. Тривалість випікання залежить від конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки.